Website built by Skimasters vzw Vennestraat 234a 3600 Genk © 2018  Privacyverklaring

  • Facebook Basic Black
  • Black Instagram Icon

Snow X-perience

Beste skifanaat 

 

Ik ben Jan Vandevenne, lid van skimasters en de oprichter van

Snow X-perience. Een evenement dat is opgestart als gevolg van mijn bachelorproef voor mijn opleiding lichamelijke opvoeding. De eerste editie heeft plaatsgevonden op 30 maart 2019. Samen met 22 vrijwilligers en 120 deelnemers hebben we er een geweldige dag van gemaakt te snow valley Peer. Maar wat is Snow X-perience? 

 

Snow X-perience is het grootste allround ski event van België  dat als doel heeft, het skiën in clubverband nog meer in de kijker zetten. Iedereen is welkom, van beginner tot gevorderde, van kind tot volwassenen.  

 

Gedurende een hele dag worden er GRATIS workshops aangeboden zoals kidsski, techniek workshops, slalom skiën en freestyle skiën. Ook zijn er informatieve workshops rond lawinekunde en materiaalonderhoud.  Het is dus een dag waar iedereen kan komen kennismaken met de wereld van het skiën!  

 

En je las het goed, gratis workshops. Alleen het aankopen van een  piste toegangskaartjes is nodig. Maar ook deze worden aan een zeer goedkope prijs aangeboden. Nog een reden om zeker eens een kijkje te komen nemen op onze volgende editie. Meer informatie hierover volgt in de zomer van 2019.  Ook verwelkomen we graag Peter- Paul Bex, Pieter Dupont en Annelies Moens in het organiserend team van Snow X-perience om zo samen de volgende editie nog grootser aan te pakken. 

 

Dus ben jij nog op zoek naar een leuke en interessante ervaring voor jou of je kinderen? Of ga je misschien op skiverlof en kan je nog wat oefening gebruiken? Twijfel dan niet en schrijf je in om er samen een leuke en actieve dag van te maken!

Tot dan! 

  • Facebook

Volg zeker onze facebook pagina