Wie zijn we en wat doen we?

Your dream of the mountains is just around the corner.

Skimasters is een jeugdopleiding met als doel zijn jeugdskiërs (4 - 18 jaar) op te leiden tot  een goede allrounder met grote rugzak aan technische en sociaalvaardige bagage. Dit hebben ze nodig om alle opleidingen binnen Sneeuwsport Vlaanderen te kunnen doorlopen en hierdoor wordt het ook mogelijk om vanaf 16 jaar skileraar te worden. 

We can't wait to hear from you! Call us today and let us help you find what you're looking for.

Wie is skimasters.be? 

Bij Skimasters ervaart onze jeugd de individuele sport toch als een teamsport door de sfeer en samenhorigheid binnen ons volledig skiteam van 4 jaar tot 18 jaar.

Daarnaast vinden wij het ook heel belangrijk om ouders hier volledig in te betrekken en hun op hetzelfde moment als hun kinderen de kans te geven mee te trainen. 

Tevens willen wij onze sport als middel gebruiken. De persoonlijke vorming van het kind staat centraal zowel op technische niveau als sociaal persoonlijke ontwikkeling. We bereiken dit op verschillende manieren. Onze jeugd zal vanaf 14 jaar meer betrokken worden in de organisatie. Dit door hen bijvoorbeeld te laten helpen bij beginnerslessen. Een hoofdtrainer geeft de les en zij assisteren. De les erna zullen zij de les starten met een kleine herhaling en leren ze voor een groep te staan, verantwoordelijk te zijn en de les te bespreken met de ouders van het kind. Wij als opleiding zijn er van overtuigd dat ze deze eigenschappen later in hun professioneel leven ook gaan kunnen gebruiken. 

Binnen ons leerplan werken wij ook met SNOW ID. Dit zorgt ervoor dat onze kinderen op een juist niveau begeleid worden en dat ze gemotiveerd blijven om uiteindelijk het doel te behalen van onze jeugdopleiding en dat is skileraar worden via de officiële opleiding van Sneeuwsport Vlaanderen. 

Omdat wij onze jeugd de kans willen geven samen met de ouders zich zo allround mogelijk te ontwikkelen vinden wij het zeer belangrijk om na het skiseizoen ook samen verschillende sporten te beoefenen. Alle motorische vaardigheden worden hierdoor ontwikkeld en zo wordt het kind ook niet te vroeg in 1 specifieke sport geduwd. Wij zijn ervan overtuigd dat de succeservaring alleen maar groter wordt en hierdoor er op latere leeftijd ook een hoger niveau behaald wordt. 

Spreekt dit je allemaal aan dan kan je kennis maken met ons zonder enige verplichting. 

OUR PARTNERS

FARMALINE_BE-Logo-vierkant.jpg
Blauw rechthoek.png
axion_ski_logo+onderschrift_RGB nieuw.jp
Naamloos.jpg
logo-zonder-r-print-1.jpeg
VGS-Poorten.jpg
logo bilingue.jpg
Dols (1).jpg

Website built by Skimasters vzw Vennestraat 234a 3600 Genk © 2018  Privacyverklaring

  • Facebook Basic Black
  • Black Instagram Icon